гр. София

Комарници

Фирмата предлага различни видове комарници, които да отговорят максимално на нуждите Ви и характеристиките на Вашите врати и прозорци.

Mонтаж и ремонт на комарници

Комарниците са най-модерния и съвремен начин за защита от досадните насекоми. Основно се използват през летния сезон, тъй като тогава набезите на комари и други пълзящи и летящи твари са най-сериозни. Този тип мрежи против насекоми не изискват специална поддръжка, не нарушават видимостта през прозореца и пропускането на свеж въздух в помещението. Освен това са устойчиви на всякакъв вид атмосферни влияния.

За всички видове мрежи против насекоми е възможен монтаж на всякакъв вид дограма и изработка в различни цветове на алуминиевия профил.

Видове мрежи против насекоми

Статични комарници

Този тип мрежи против насекоми е подходящ за прозорци, които не се използват често или имат свободен достъп от външната страна, тъй като са неотваряеми. Може лесно да се поставя и премахва според сезона.

Комарници на панти

Това е най-често използвания вариант за балконски врати, защото позволява свободно използване на терасата на дома Ви, освен това осигурява необходимата защита.

Ролетни комарници

Най-подходящия вариант мрежи против насекоми за прозорци. Възможността за прибиране на мрежата в кутията на рамката, позволява нейното съхранение по-дълго време през сезоните, когато не се налага постоянното му използване.

Плисе комарници

Това е най-елегатния и нежен модел комарник. Той е особено подходящ за по-големи прозорци, плъзгащи прозорци с отваряне „фолксваген“, балконски врати, френски прозорци и др.

Ремонт на комарници

Скъсана мрежа, счупена панта или друг проблем с комарника, не бързайте да купувате нов, опитайте първо с ремонт на съществуващия.

Ние ви гарантираме:

Call Now Button