гр. София

Щори

Фирмата предлага поставяне на вътрешни и външни щори, както и ремонт на част от тях.

Монтаж и ремонт на щори

Щорите са вид покритие на прозорците, което Ви позволява да контролирате и регулирате светлината влизаща в помещението и видимостта както отвътре, така и отвън. Те не само осигуряват неприкосновеност и уединение, но и декоративна завършеност. Могат да бъдат монтирани във всички помещения в дома, както и на работното място. Помагат за изолацията на прозорците, което води до по-висока енергийна ефективност. Може да избирате между два основни вида – вътрешни и външни. 

Вътрешните са един от най-предпочитаните вариант вътрешно засенчване. Клиентите могат да избират между различни модели, материал, цвят, както и ниво на затъмненост на помещението, като по този начин максимално да оправдаят очакванията си. Разнообразието от различни модели и цвят осигурява на всяко домакинство индивидуален и стилен завършек на интериора.

Външните играя ролята на бариера, която ще осигури на Вашето домакинство допълнителна шумоизолация, спиране на въшната топлина през летните месеци и запазване на вътрешната през зимните. Също така, защитават дограмата от външните атмосферни влияния. Те могат да бъдат изработени спрямо размерите на Вашата дограма.

Видове щори

Ремонт на щори

Освен монтаж, фирмата извършват и ремонт на вътрешни и външни щори. По време на експлоатацията им могат да възникнат проблеми, които да наложат:

Ние ви предлагаме:

Call Now Button