гр. София

Често задавани въпроси и отговори

Това е първият въпрос, който всеки сервизен специалист за ремонт на дограмата ще Ви зададе, за да може по-точно да се ориентира за проблемa, който имате. Как да определим каква е, ако не сме сигурни? Профилът (рамката) на прозореца или врата при алуминиевата дограмата е метален, докато при ПВЦ е пластмасов.

Алуминиев и ПВЦ ПрофилАлуминиев и ПВЦ Прозорец

При едноосовия обков дръжката на прозореца или врата може да застава само в хоризонтално положение и позволява отваряне само напред.

Едноосов обков

Докато при двуосовия обков има т.нар. ножица за проветряване и дръжката освен в хоризонтално положение за нормално отваряне, върви и нагоре, което позволява открехване на вратата или прозореца.

Двуосов обков

Ние предлагаме смяна на едноосов обков с двуосов. 

Извършваме и монтаж на скюрити обков (противовзломен). .

Още при установяване на най-малкия проблем с дограмата, трудно затваряне, отваряне, опиране и пр., както и ако забележите външни белези като корозирала панта, счупена дръжка или пукнат стъклопакет, трябва да се обърнете към сервизен специалист за посещение на адрес. Ако тези неизправности се хванат и отстранят навреме, това ще предотврати по-сериозни повреди, като например счупване на механизъм и съответно ще спести разходи за домакинството.   

След подаване на заявка за ремонт на дограма, сервизните специалисти на фирмата се стремят да посетят клиента в рамките на деня, на следващия ден или в ден предпочетен от него. Ако повредата не е сериозна, се отстранява веднага. Ако е необходима смяна на част, която не е налична при ремонтния специалист и се налага връщане на адреса, това става още в деня (ако има време) или в следващите 1-2 дни.

Цената за ремонт на дограма зависи от повредата. След посещение от сервизен специалист и диагностициране на проблема може да се каже каква ще е стойността на ремонта.

Забележка: Имайте предвид, че таксата посещение не включва услугата „Оглед и консултация“ от наш експерт!

Call Now Button